Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Nya Restriktioner - Dramatisk ökning av corona i länet

Kallbadhuset är stängt tills vidare pga Covid
Nya Restriktioner

I dag kom regeringen och folkhälsomyndigheten med nya restriktioner på grund av coronapandemin. Bland annat ska alla som kan arbeta hemifrån . Vid en presskonferens igår informerade regeringen och folkhälsomyndigheten om de nya restriktioner som börjar gälla från och med den 23 . Regeringen avråder från idrottsläger och cuper inomhus om det inte gäller yrkesmässig utövning. Arbete från hemmet, sittande servering och skärpta regler för större evenemang.

Arbete från hemmet, sittande servering och skärpta regler för större evenemang. Det påverkar rögle bk:s matcher och . I dag kom regeringen och folkhälsomyndigheten med nya restriktioner på grund av coronapandemin.

Nya Restriktioner . Dagens lunch på Sörmlands museum i Nyköping - Sörmlands museum

Dagens lunch på Sörmlands museum i Nyköping - Sörmlands museum
Inreseförbud gäller för icke nödvändiga resor till sverige från de . Bland annat ska alla som kan arbeta hemifrån . Regeringen avråder från idrottsläger och cuper inomhus om det inte gäller yrkesmässig utövning. I dag kom regeringen och folkhälsomyndigheten med nya restriktioner på grund av coronapandemin. Utifrån de nya restriktioner som presenterades igår kommer här lite mer information till alla som sett fram emot att se våra hockeymatcher i . Vid en presskonferens igår informerade regeringen och folkhälsomyndigheten om de nya restriktioner som börjar gälla från och med den 23 . Det påverkar rögle bk:s matcher och . Däremot kan ordinarie aktiviteter med träningar, .

Nya restriktioner ska bromsa smitta.

Det påverkar rögle bk:s matcher och . Efter gårdagens besked om att nya restriktioner kommer vi behöva vidta åtgärder kring matcharrangemangen, läs nedan om vad som gäller. Arbete från hemmet, sittande servering och skärpta regler för större evenemang. Nya rekommendationer presenterades idag på regeringen och folkhälsomyndighetens pressträff. Inreseförbud från de flesta länder utanför eu/ees. I dag kom regeringen och folkhälsomyndigheten med nya restriktioner på grund av coronapandemin. Vi välkomnar alla fantastiska gäster tillbaka inom. Inreseförbud gäller för icke nödvändiga resor till sverige från de .

Utifrån de nya restriktioner som presenterades igår kommer här lite mer information till alla som sett fram emot att se våra hockeymatcher i . Nya restriktioner ska bromsa smitta. Inreseförbud gäller för icke nödvändiga resor till sverige från de . Vi välkomnar alla fantastiska gäster tillbaka inom. Vid en presskonferens igår informerade regeringen och folkhälsomyndigheten om de nya restriktioner som börjar gälla från och med den 23 . Bland annat ska alla som kan arbeta hemifrån .

Nya Restriktioner - Regnskog i Kongo hotad â€

Regnskog i Kongo hotad â€" Nya Dagbladet
Regeringen avråder från idrottsläger och cuper inomhus om det inte gäller yrkesmässig utövning. Däremot kan ordinarie aktiviteter med träningar, . Bland annat ska alla som kan arbeta hemifrån . Utifrån de nya restriktioner som presenterades igår kommer här lite mer information till alla som sett fram emot att se våra hockeymatcher i . Inreseförbud från de flesta länder utanför eu/ees.

Regeringen avråder från idrottsläger och cuper inomhus om det inte gäller yrkesmässig utövning.

Bland annat ska alla som kan arbeta hemifrån . I dag kom regeringen och folkhälsomyndigheten med nya restriktioner på grund av coronapandemin. Med anledning av nya restriktioner från folkhälsomyndigheten väljer vi att hålla stängt tillsvidare. Efter gårdagens besked om att nya restriktioner kommer vi behöva vidta åtgärder kring matcharrangemangen, läs nedan om vad som gäller. Nya restriktioner ska bromsa smitta. Vid en presskonferens igår informerade regeringen och folkhälsomyndigheten om de nya restriktioner som börjar gälla från och med den 23 .

Vi välkomnar alla fantastiska gäster tillbaka inom. Regeringen avråder från idrottsläger och cuper inomhus om det inte gäller yrkesmässig utövning. Nya restriktioner ska bromsa smitta. Med anledning av nya restriktioner från folkhälsomyndigheten väljer vi att hålla stängt tillsvidare.

Nya Restriktioner : Kallbadhuset är stängt tills vidare pga Covid

Kallbadhuset är stängt tills vidare pga Covid
Bland annat ska alla som kan arbeta hemifrån . Efter gårdagens besked om att nya restriktioner kommer vi behöva vidta åtgärder kring matcharrangemangen, läs nedan om vad som gäller. Med anledning av nya restriktioner från folkhälsomyndigheten väljer vi att hålla stängt tillsvidare. Inreseförbud från de flesta länder utanför eu/ees. Det påverkar rögle bk:s matcher och . Regeringen avråder från idrottsläger och cuper inomhus om det inte gäller yrkesmässig utövning. Utifrån de nya restriktioner som presenterades igår kommer här lite mer information till alla som sett fram emot att se våra hockeymatcher i .

Inreseförbud från de flesta länder utanför eu/ees.

Med anledning av nya restriktioner från folkhälsomyndigheten väljer vi att hålla stängt tillsvidare. Efter gårdagens besked om att nya restriktioner kommer vi behöva vidta åtgärder kring matcharrangemangen, läs nedan om vad som gäller. Vid en presskonferens igår informerade regeringen och folkhälsomyndigheten om de nya restriktioner som börjar gälla från och med den 23 . Däremot kan ordinarie aktiviteter med träningar, . Inreseförbud gäller för icke nödvändiga resor till sverige från de .

Nya Restriktioner - Dramatisk ökning av corona i länet. Det påverkar rögle bk:s matcher och . Arbete från hemmet, sittande servering och skärpta regler för större evenemang. Inreseförbud från de flesta länder utanför eu/ees.

Posting Komentar untuk "Nya Restriktioner - Dramatisk ökning av corona i länet"